Kesäinen piipahdus tenniksen pariin

Olen solminut kauniaislaisen Grani Tennis ry:n kanssa toukokuun lopusta juhannukseen 2019 kestävän sopimuksen tennisopetuksesta, joka kattaa muutaman viikon sisällä noin 80 tennistunnin suunnittelun ja vetämisen aikuisryhmille. Kyseessä olevat tennisoppilaat ovat tasoltaan harraste- ja alempien tasojen kilpatennispelaajia.

Nyt solmittu sopimus toimii itselleni ammatillisen opettajan arkisen työn vastapainona ja sopivana kesätyönä opettajan pitkän kesäloman aikana.

Kiitän Grani Tennistä luottamuksesta.

Summer Vibes on Tennis Court

I have made a short contract with Grani Tennis about coaching tennis from the end of May to the 20th of June. The contract includes about 80 hours of tennis coaching for adult players on basic and lower competitive levels.

This contract brings good balance to my ordinary life and work as a vocational teacher. It’s also a good way to spend summer holiday.

I thank Grani Tennis for the trust.